Auto v servise? Objavte 7 výhod záložného auta z HoppyGo

Auto v servise? Nepríjemná udalosť. Obzvlášť, ak si bez neho nesplníte svoje pracovné a rodinné povinnosti. Nebojte sa, vaše auto môžete po dobu opravy plne nahradiť požičaným vozidlom z HoppyGo. Stačí si nainštalovať aplikáciu, vyplniť profil a môžete vyberať záložné auto. Prenájom na HoppyGo má hneď niekoľko výhod. Len sa presvedčte.

1. NA AUTO NEČAKÁTE

Nemôžete si dovoliť čakať? Potrebujete auto čo najskôr? Použite filter Okamžité potvrdenie. Vaša rezervácia bude automaticky schválená. Môžete si tak prevziať auto v rekordnom čase a vyriešiť všetky akútne situácie. Stačí mať aspoň jednu úspešnú a uhradenú výpožičku cez našu aplikáciu a vaše hodnotenie od majiteľov áut nesmie byť nižšie ako 4 hviezdičky. To je celé!

Pronájem ŠKODA KAMIQ

2. VEĽKÝ VÝBER

Na HoppyGo platforme nájdete stovky. Vyberať môžete od malých mestských áut, cez luxusné autá a elektromobily až po dodávky. Jednoducho si vďaka filtrom vyselektujete auto, ktoré vám bude vyhovovať.

3. BEZ PAPIEROVANIA

Automobil si objednáte po pár kliknutiach vďaka našej aplikácii. Nemusíte sa zaťažovať podpisovaním kopy zmlúv. S majiteľom vozidla sa dohodnete na prevzatí, priamo na mieste automobil do aplikácie nafotíte, zadáte stav nádrže a môžete vyraziť. Už žiadne zdĺhavé vysedávanie v kancelárii autopožičovne.

4. VÝBAVA V CENE

Potrebujete diaľničnú známku? Strešný nosič? Alebo ste si istejší s parkovacími senzormi? To nie je problém! Vďaka filtru Vybavenie môžete vyberať z 55 doplnkov a nájsť tak ideálne auto, ktoré má presne to, čo potrebujete.

5. NÍZKY DEPOZIT

Nebojte sa vysokého depozitu. U nás je vratná kaucia 200 € pri štandardnom poistení, u prémiového iba 40 €. Po úspešnom ukončení výpožičky vám peniaze pošleme naspäť.

6. ZĽAVY NA DLHODOBÝ PRENÁJOM

Ak to vyzerá, že si vaše auto v servise nejakú tú dobu pobudne, nevešajte hlavu. Cez HoppyGo si môžete auto požičať pokojne aj na niekoľko mesiacov. Navyše pri prenájme dlhšom ako 3 dni získavate výraznú zľavu. Čím je prenájom dlhší, tým je zľava vyššia.

7. KVALITNÉ POISTENIE

Každá výpožička má havarijné poistenie. Ako partnera sme si vybrali poisťovňu UNIQA, vďaka ktorej môžete využiť veľmi kvalitný produkt za skvelú cenu. Nemusíte sa teda báť, že vašu peňaženku zruinuje nejaká nepríjemná udalosť.

Auto v servise nie je katastrofa. Na HoppyGo si vyberiete auto, ktoré to vaše na potrebnú dobu plne nahradí. Stačí použiť filtre a navoliť si všetky požiadavky, ktoré na automobil máte. Potom vás od výpožičky delí už len pár kliknutí!

Zdieľajte tento článok: