Jezděte do práce pohodlně autem

V této době je nejbezpečnější a nejkomfortnější variantou dojíždět do práce autem. Místo pořizování vlastního vozu, si ho můžete jednoduše půjčit –⁠ na jak dlouho potřebujete, bez papírování přes mobilní aplikaci. Na platformě HoppyGo najdete již 1 800 aut, vybírat si můžete například z elektromobilů, luxusních vozů nebo menších aut do města. Vytipovali jsme pro vás 5 aut, se kterými se vaše cesty do práce stanou výrazně jednodušší.

 

S NÍM ZAPARKUJETE VŠUDE

Tento co do rozměrů úsporný vůz Smart Fortwo vám usnadní parkování ve městě. Při aktuálních kapacitách míst ke stání se to opravdu hodí. K dispozici v něm máte také USB, WiFi internet a Bluetooth, můžete si tak pustit své oblíbené Spotify playlisty a cestu do práce si opravdu užít. Se spotřebou 4 l na 100 km a cenou 1 156 Kč na den, je tento vůz ideálním parťákem do města. 

 

VYRAZTE DO PRÁCE REPREZENTATIVNĚ

Přepravujte se do práce pohodlně a stylově. Tato černá ŠKODA SUPERB v perfektním stavu vám ostudu neudělá. Díky automatické převodovce vás neomrzí ani popojíždění po městě. Pronájem tohoto vozu vyjde na 1 265 Kč na den. Rezervujte si ho, dokud je volný!

  VYUŽIJTE MĚSÍČNÍ TARIF

  • Od 30 dní sleva 50 % na pronájem. 
  • Sleva na pojištění 60 %.
  • Bez závazků narozdíl od operativního leasingu.

 

JEZDĚTE EKOLOGICKY

Fiat e500 je ideální volbou pro všechny, kteří chtějí méně zatěžovat životní prostředí. Tato elektrická verze slavné italské klasiky vás překvapí mrštností a výkonem. A jestli přemýšlíte, kde byste auto vůbec nabíjeli, nezoufejte, stačí se podívat na mapu nabíjecích stanic.

  NECHTE SI VYČISTIT AUTO V PREVENČNÍ STANICI

  • Zbavíme zdarma auto virů, bakterií a zápachu. 
  • Každý všední den 9:00-16:00.
  • Pro všechny uživatele HoppyGo.
  • Rezervujte si místo na ondrej.miklosin@hoppygo.com nebo +420 770 193 235.

 

PŘEVEZTE VŠE, CO POTŘEBUJETE

Pokud toho do práce potřebujete převážet opravdu hodně, vybírejte v kategorii Kombi. Tato ŠKODA OCTAVIA vám poskytne velkorysé rozměry zavazadlového prostoru, kam poskládáte všechno pracovní náčiní. Spolehnout se na tento vůz můžete jak na krátké, tak i delší trasy. Navíc za denní pronájem zaplatíte pouze 552 Kč –⁠ skvělý poměr cena výkon.

 

VYBERTE SI EKONOMICKOU VARIANTU

Vaše požadavky jsou především nízká cena a spolehlivost? Renault Thalia bude tou nejlepší volbou, jak se aktuálně komfortně a levně dostat do práce. Za den pronájmu zaplatíte pouze 610 Kč bez pojištění. Na pronájem delší než 3 dny navíc získáte atraktivní slevu.

Jezděte do práce komfortně! Vyberte si auto, které přesně vyhovuje vaším představám. Stačí si nastavit filtry s vašimi požadavky a zvolit si vůz,  se kterým si zjednodušíte cestu za prací.