Přecházíme na platební bránu Braintree

Přecházíme na Braintree! Platby kartou budou rychlejší a jednodušší. ???

Snažíme se, aby naši řidiči i majitelé měli život co nejjednodušší. Víme, že třeba nafotit automobil při předávce zabere docela dost času, a tak neustále pracujeme na tom, abychom vám ho zase na oplátku někde jednoduše ušetřili. A i kvůli tomu jsme se rozhodli nasadit do našich aplikací platební bránu Braintree.

Braintree šetří čas a je jednodušší

Jak? Při placení přes Braintree nebudete přesměrováni ven z aplikace do prohlížeče na platební bránu banky, ale celým procesem projdete přímo v aplikaci. Ať už mobilní anebo webové. A zrychlit by se mělo také vracení kaucí po bezproblémovém ukončení rezervace. Bonusem navíc je fakt, že si Braintree rozumí s mnohem větším počtem vydavatelů platebních karet.

Je Braintree bezpečné?

Rozhodně! Ostatně za celým systémem stojí PayPal Services. Služby Braintree využívá třeba AirBnB, UBER, Messenger, Pinterest, Yelp, Dropbox nebo Basecamp. A jsme si jistí, že zrovna tyto společnosti by, stejně jako HoppyGo, do spolupráce s nedůvěryhodným partnerem nikdy nevstoupily.

Co se pro uživatele HoppyGo změní?

Skoro by se dalo říci, že nic, čeho byste si mohli všimnout. Většina našich uživatelů bude mít karty u svého účtu jako doposud, ovšem přiřazené již k platební metodě Braintree. Při placení tak vůbec nic nepoznáte. Ti, kteří svou kartu budou přidávat nově potom snadno poznají, že je celý proces mnohem rychlejší a jednodušší.

Chcete vědět o Braintree víc? Pokud vládnete angličtinou, podívejte se přímo na jejich stránky. Pokud se chcete na něco zeptat přímo nás, pošlete nám dotaz e-mailem na info@hoppygo.com.