5 vychytávek od FIXED, s kterými bude vaše auto moderní

Znáte situace, kdy potřebujete použít navigaci nebo chcete během dlouhé cesty na dovolenou zabavit děti pohádkou? Nebo chcete jen poslouchat svůj oblíbený playlist na Spotify a řídit bez šustění v rádiu? Ve spolupráci se společností FIXED jsme pro vás v následujícím článku připravili 5 vychytávek, s kterými bude vaše auto moderní.

Nekonečná párty v autě se SIGNAL

Pokud máte v autě starší autorádio a vždy jste záviděli svým přátelům, že mohou poslouchat na cestách podcasty, audioknihy nebo libovolného interpreta, FIXED přináší řešení v podobě audio přijímače SIGNAL. Připojíte konektory k vozidlu, spárujete SIGNAL přes Bluetooth s vaším telefonem a užíváte si hudbu, podcast nebo hovor s blízkou osobou. Na našem účtu Spotify najdete mnoho playlistů vytvořených pro vaše cesty.

signal

Plný energie s MINI AUTONABÍJEČKOU

Potřebujete rychlého a výkonného společníka, který vám dodá šťávu do chytrého telefonu, navigace nebo tabletu? Extra výkonná mini nabíječka s nenápadným designem se hodí do vašeho vozidla za každé situace.

miniautonabíjačka

Už se nikdy neztratíte s ICON AIR VENT

Praktický magnetický držák do auta můžete připevnit na palubní desku ventilačního systému vašeho vozu. Nemusíte se obávat o jeho stabilitu, váš telefon bude pevně držet. S držákem ICON AIR VENT se nebojte vyrazit do neznáma, jednoduše připojte telefon k držáku, zapněte Google mapy a možná najdete i to, co jste ani nehledali. Doplňte jej miniaturní nabíječkou do auta a zvládnete i delší cesty.

icon air vent

Zábava vzadu s TAB PASSENGER 2

Máte na zadních sedadlech posádku, které chcete nabídnout zábavu v podobě oblíbené pohádky nebo hry? TAB PASSENGER 2 můžete připevnit k opěrce hlavy, vložit do něj tablet a přehrát sobě nebo dítěti příběh podle vlastního výběru. Co takhle si udělat v autě kino, zastavit a společně se na něco podívat?

pass_tab

Ve svém světě s PODS PRO

Pokud váš řidič naplno využívá SIGNAL a vám se nelíbí jeho výběr hudby, nerušte jeho zábavu a udělejte si vlastní párty v uších pomocí PODS PRO. Bezdrátová nabíjecí sluchátka vám nabídnou svobodu kdekoli, nejen v autě. Potřebujete na chvíli vypnout a být jen ve svém vlastním světě? Nasaďte si sluchátka a nenechte se díky funkci ANC (izolace okolního hluku) ničím rušit.

Pokud je váš vůz už trochu starý a nechcete investovat do nového, můžete si pořídit vychytávky, které váš vůz ,,omladí”. Do konce srpna můžete nakoupit výrobky FIXED s 20% slevou, stačí použít kód AUTFITodFIXED.

Co je to HoppyGo?

HoppyGo je platforma na sdílení aut, která spojuje ty, kteří si auto chtějí půjčit občasně s majiteli, kteří svá auta nepoužívají denně. Uživatelé tak mohou využít vozů, které by jinak stály na parkovištích. Na druhé straně majitelé mohou tímto způsobem řešit náklady na vlastnictví vozu či si zajistit vedlejší příjem.

Platforma čítá přes 2 500 vozů všech kategorií i značek. Jako uživatel máte možnost vybírat mezi luxusními i dostupnými vozy, sporťáky, skříňovými a obytnými dodávkami, rodinnými auty či městskými prcky. Zkrátka zde najdete vše.

Sdílejte tento článek na: