Kam se jet v zimě zahřát

Také se vám zdá, že je ta zima nějaká dlouhá? Co si od ní na chvíli odpočinout? Nebojte, nemusíte rezervovat letenky do tropických krajin. V Česku i na Slovensku najdete místa, kde se pořádně zahřejete. Třeba ve venkovních termálních pramenech.

SAUNA UPROSTŘED RYBNÍKA

Dobčické rybníčky I Jižní Čechy

Autentické ubytování v přírodě Dobčické rybníčky nabízí během návštěv v chladnějším období zajímavý bonus. Chatičky Madlenka a Amálka mají neomezený přístup k sauně, která se nachází na ostrůvku uprostřed rybníka. Dopravíte se k ní na voru opravdu originální zážitek. Nejen, že se prohřejete, ale saunování má blahodárné účinky na celý váš organismus. Navíc si přitom užijete idylický výhled na hladinu rybníka.

Kam se jet zahřát
Zdroj: dobcickerybnicky.cz

KOUPÁNÍ VENKU I V ZIMĚ

Liptovský Ján I Slovensko

Chybí vám během zimních měsíců venkovní koupání? Na Slovensku si ho můžete užít, i když mrzne. V malém přírodním kráteru přezdívaném Kaďa se dá koupat celoročně, voda má totiž stálou teplotu 20 stupňů. Termální voda díky minerálům léčí revmatické potíže a nemoci pohybového ústrojí. Navíc za koupel v kráteru nezaplatíte ani euro.

Kráter Kaďa
Zdroj: myliptov.sme.sk

ODPOČINEK V TERMÁLECH

➤  Termální Lázně Velké Losiny I Olomoucký kraj

V krásném prostředí podhůří Jeseníků se nachází termální lázně pro rodiny i partu přátel. V místním wellness centru si užijete různé vnitřní bazény i sauny.  Přesně to, co vaše unavené tělo potřebuje. Nechybí ani tobogány, na kterých se děti zabaví, zatímco vy budete relaxovat ve vířivce. Ve Velkých Losinách okamžitě zapomenete, že venku stále panuje zima. 

Zdroj: lazne-losiny.cz

Abyste se předehřáli již po cestě, půjčte si na HoppyGo auto s vyhřívanými sedačkami. To najdete jednoduše, pokud zakliknete ve výběru výbavy Vyhřívaná sedadla.  Řidiči s věčně studenýma rukama ocení automobil s vyhřívaným volantem, jako je třeba ŠKODA SCALA. Tak hurá za teplem!