Okamžité potvrdenie HoppyGo

HoppyGo vysvetľuje: Okamžité potvrdenie

Rezervujte si auto rýchlejšie a jednoduchšie. Predstavte si klasickú situáciu – je streda a vy by ste si radi v piatok vypožičali auto na víkend, prípadne zháňate dodávku na sťahovanie. Máte obavu, že majiteľ nepotvrdí včas rezerváciu, alebo zistíte, že vozidlo vlastne nie je na daný termín k dispozícii. Túto situáciu vyrieši Okamžité potvrdenie.

Čo okamžité potvrdenie znamená pre vodiča?

U vozidiel označených štítkom Okamžité potvrdenie stačí vozidlo rezervovať a systém rezerváciu sám ihneď potvrdí a prevedie do stavu záväznej rezervácie. Toto automatické potvrdenie celý proces výrazne zrýchli. Ponuka vozidiel so štítkom Okamžité potvrdenie zahŕňa nielen praktické hatchbacky, dodávky vhodné na sťahovanie, ale aj štýlové kabriolety a športové vozidlá, s ktorými si užijete víkendové výlety.

A čo prináša Okamžité potvrdenie pre majiteľov vozidiel?

Ako majiteľ vozidla si môžete samozrejme vybrať, či túto funkciu chcete využívať. Jednoducho ju zapnete, alebo vypnete v detaile vozidla v karte Kalendár. Systém potom bude sám vyhodnocovať, či boli splnené na strane vodiča všetky kritériá a podľa toho mu ponúkne buď odoslať rezerváciu klasickým spôsobom, alebo ihneď rezervovať cez Okamžité potvrdenie. Môžete tak výrazne ušetriť čas. Nebojte sa však, že by vám rýchlosť výpožičky prekazila plány. Rezervácia na vozidlo nesmie prebehnúť menej ako 18 hodín pred plánovaným zapožičaním a termín odovzdania môže byť uvedený najskôr o 8:00 a najneskôr o 20:00.

Ak máte akékoľvek otázky napíšte nám e-mail alebo nám zavolajte na zákaznícku linku na čísle +421 220 839 555.

Zdieľajte tento článok: