HoppyGo tip: Jak vybrat auto na svatbu.

Jste nevěsta, svatební koordinátorka nebo jen pomáháte s výběrem vysněného vozu, který odveze skoro až před oltář? Čeká na vás role svatebčanů a rádi byste se na velký den svezli něčím jiným než svým vlastním vozem poznamenaným rodinným životem? Chápeme, že ne každý má v rodině či mezi známými k dispozici luxusní vůz či veterána k zapůjčení. Přesto je možné si sen o dokonalém vozidle splnit. Jak na to se dočtete v následujících řádcích.

Auto pro něvěstu by mělo být především pohodlné a prostorné, aby si příliš nepomačkala šaty.

Čím se poveze nevěsta a ženich?

Vůz pro oba nastávající manžele by měl být reprezentativním splněním jejich snů. Pro nevěstu by rozhodně měl být pohodlný (aby se do něj v pohodě a bez větší újmy vešly nevěstiny šaty). Nejedna z dam ocení prostornou limuzínu či luxusní SUV. V barvách vévodí bílá případně pastelové odstíny. Ženichové naopak sahají po sportovnějších kouscích jako je Mustang či Camaro, ale někteří milovníci okřídleného šípu nepohrdnou milovanou Škodovkou typu Superb v plné výbavě. V barvách vozu jasně vede černá či tmavě modrá.

Bílá Hummer limuzína se hodí i na rozlučku se svobodou.

Tipy pro svatebčany

Pro pár či rodinu

Nemáte vlastní vůz a chystáte se na svatbu vašich přátel či příbuzných? Sice můžete jet MHD, ale v obleku a sváteční šatech se cestuje přeci jen ne zrovna pohodlně. K tomu dary pro novomanžele a kufřík s náhradním oděvem na párty taky zaberou místo. Pokud jste se rozhodli vůz si zapůjčit, volba by měla padnout na vůz v decentní barvě, ideální je tmavě modrá, černá, hnědá či tradiční bílá. Pokud se jedná o výstřednější veselku, klidně sáhněte po vozu v zářivých barvách či dvoumístné kabrioletu. Po skončení svatebního veselí se ještě můžete potěšit sami a užít si výlet v autíčku bez střechy.

Pro převoz větší skupiny svatebčanů

Pokud již dopředu víte, že bude potřeba zajistit převoz více lidí najednou, není potřeba objednávat rovnou autobus. Stačí vybrat reprezentativní dodávku, která hravě odveze 9 osob včetně řidiče. Na tento typ vozu není třeba speciální řidičský průkaz, pouze klasický sk. B. Nezbytné je ale řidičský um a cit pro parkování.

Autopůjčovna nebo carsharing?

Pokud nedisponujete luxusním či sportovním automobilem v příbuzenstvu nebo mezi známými, nabízí se hned několik alternativ. Jednak lze vozidlo zapůjčit z klasické  či specializované autopůjčovny. Mezi nesporné klady patří zapůjčení vozu  i s řidičem. Naopak  je ale nutné brát v potaz omezenější výběr, relativně vysoké částky za kauci a v neposlední řadě sazby za půjčení v řádech tisíců korun. Jestliže se poohlížíte po levnějším způsobu pronájmu vysněného vozidla pro nevěstu, ženicha či doprovod nebojte se, i pro vás máme alternativu.

Dodge Challenger je splněným snem mnoha ženichů. Na svatebních fotkách se bude vyjímat.

Máte sen o svatebním autě ale hlídáte budget? Na HoppyGo najdete více jak 1000 vozů různých značek od běžných Škodovek po luxusní Aston Martin, Lincoln limuzíny či oblíbené Ford Mustangy. Ceny, které v autopůjčovně zaplatíte za pronájem za několik hodin zde pokryjí půjčovné na celý den a to včetně pojištění. Možná vás překvapí, že si lze splnit sen o perfektním svatebním automobilu a přitom zachovat rozumný finanční rozpočet. 

HoppyGo Tip: Potřebujete prostorné a pohodlné vozidlo pro převoz více lidí najednou?  Přes uvedený filtr najdete i reprezentativní dodávky.