HoppyGo oslavuje 1. rok na Slovensku!

Ukázať Slovákom, že zdieľanie áut má veľké množství benefitov, finančných aj nefinančných. Tak znela hlavná úloha pre HoppyGo pred rokom. Dnes oslavujeme prvé narodeniny a dosiahnuté čisla hovoria za všetko. Tešíme sa z prvých úspechov. Slováci objavujú výhody zdieľania áut od ľudí, pre ľudí. 

Prvý rok HoppyGo na Slovensku nám priniesol

0
registrovaných používateľov
0
stiahnutí aplikácie

Od prvého prenájmu na konci apríla 2021 sa do HoppyGo zaregistrovalo viac jako 7500 používateľov, ktorý ktorí väčšinou používali HoppyGo na mobilnýích zariadeniach. HoppyGo môže byť aj vaša garáž v telefóne. 

Dáta o prenájmoch

Najčastejšie Slováciste jazdili na výlety po Slovensku alebo do zahraničia a autá z HoppyGo používali v prípade, že ich auto nevyhovovalo situácií, na ktorú auto práve potrebovali. Či už na prepravu menšieho nákladu alebo viacerých spolucestujúcich. 

Celkový počet prenájmov bol 350

Wow, to je slušná porcia! Denne na HoppyGo pribúdajú ďalšie zaujímavé autá a čakajú na vodičov v aplikácií HoppyGo. 😉 

Na výber máte z vyše 180 vozidiel

Najpožičiavanejšie autá roku 2021

1. Ford C-Max

2. Škoda Octavia

3. Honda Civic

240 000 kilometrov

ste spoločne najazdili.

To je ako obísť Zem 37 krát!

Vodič počas prenájmov priemerne najazdil

0
kilometrov
0
dňa

Unikáty medzi vodičmi

Na jeden deň či pokojne aj na niekoľko týždňov. Dĺžka prenájmu je plne v rukách používateľa. Platí, že čím dlhší prenájom, tým nižšia cena za deň. 

Najdlhší prenájom trval až 61 dní.

Financie

Požičiavať si auto na HoppyGo sa oplatí! O cene rozhoduje majiteľ vozidla a ceny sú preto veľmi priaznivé. Vďaka tomu si majitelia áut na HoppyGo zarobili počas prvého roka viac ako 33 000 , ktorými pokryli náklady na vlastnenie auta alebo ich využili na iné výdavky.

33 000 €

2 700 €

si zarobili vlastníci vozidiel na HoppyGo počas prvého roka celkovo.

si priemerne zarobil vlastník vozidla počas prvého roka.

Získaj 50 € za používateľa alebo 100 € za majiteľa

Využite svoj referral kód a získajte kredit navyše. Akcia je platná len do 31. 5. 2022

Čo je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na zdieľanie áut, ktorá spája tých, ktorí si chcú občasne požičať auto s majiteľmi, ktorí svoje autá nepoužívajú denne. Používatelia tak môžu využiť vozidlá, ktoré by inak stáli na parkoviskách. Na druhej strane majitelia môžu týmto spôsobom riešiť náklady na vlastníctvo vozidla či si zaistiť vedľajší príjem.

Platforma obsahuje vozidlá všetkých kategórií a značiek. Ako používateľ máte možnosť vybrať si medzi luxusnými aj dostupnejšími vozidlami, športovými autami, obytnými dodávkami, rodinnými autami či mestskými hatchbackmi. Skrátka tu nájdete všetko čo potrebujete.

Zdieľajte tento článok: