Regitrace auta na HoppyGo

Ako si zaregistrovať vozidlo

Chystáte sa zaregistrovať svoje vozidlo na HoppyGo platforme? Poradíme vám, ako čo najrýchlejšie registráciu zvládnete a na aké kroky by ste nemali zabudnúť. Správne vyplnený profil vám zvýši počet rezervácií.

Vozidlo by malo spĺňať nasledujúce podmienky:

Ak vaše auto podmienky nespĺňa, neľakajte sa. Pridávame aj autá, ktoré sú niečím zaujímavé a v dobrom technickom stave. Individuálne tiež posudzujeme dodávky. Registráciu preto skúste a náš zákaznícky servis sa vám ozve s vyhodnotením. Prípadne sa pýtajte priamo na fleet@hoppygo.com.

1. REGISTRÁCIA POUŽÍVATEĽA

Vytvorte si účet na HoppyGo platforme. Stačí vám k tomu váš občiansky preukaz, e-mailová adresa a mobilné číslo. Môžete si stiahnuť našu aplikáciu alebo sa zaregistrovať na našom webe.

2. NAHRANIE ZÁKLADNÝCH ÚDAJOV O AUTOMOBILE

Vyplňte kód VIN ŠPZ a počet najazdených kilometrov. Portál CEBIA môže automaticky doplniť nasledujúce údaje:

3. DOPLNENIE INFORMÁCIÍ

V prípade, že CEBIA nenačíta niektoré údaje, doplňte ich prosím. Pridať je nutné ešte tieto špecifikácie:

Informácie hľadajte v malom technickom preukaze.

4. PODMIENKY VÝPOŽIČKY

Používatelia používajú na vyhľadávanie rôzne filtre, aby napríklad vedeli, či môžu ísť s autom do zahraničia alebo v ňom môžu prevážať svojho maznáčika. Zaškrtnite v tomto kroku podmienky výpožičky, ktoré vám vyhovujú:

5. OKAMŽITÉ POTVRDENIE

Medzi voliteľnými podmienkami vypožičania nájdete aj funkciu Okamžité potvrdenie. Keď je táto možnosť u vozidla aktivovaná, znamená to, že v prípade rezervácie dôjde k automatickému a záväznému prijatiu. V praxi tak nie je potrebné manuálne potvrdzovať každú výpožičku a vy môžete ušetriť dosť času.

Nebojte sa však, že by vám rýchlosť výpožičky prekazila plány. Rezervácia vozidla nesmie prebehnúť skôr ako 18 hodín pred plánovaným zapožičaním a termín odovzdania môže byť uvedený najskôr o 8:00 a najneskôr o 20:00

6. NASTAVENIE CENY PRENÁJMU

Na základe trhovej ceny vášho automobilu je stanovené cenové rozmedzie, v ktorom sa môžete pohybovať. Zvoľte si sumu, ktorá vám vyhovuje. Odporúčame orientovať sa  podľa podobných vozidiel v danej kategórii. Majte na pamäti, že k vami zvolenej cene sa používateľovi pripočíta HoppyGo provízia a poistenie. Na dlhodobé prenájmy dokonca získa zľavu.

Používatelia majú k dispozícii 200 km na prejazdenie za deň, v prípade prenájmu nad 30 dní je denný limit 100 km. Vy si určujete, koľko korún požadujete za prejdené kilometre navyše.

7. NAHRÁVANIE MALÉHO TECHNICKÉHO PREUKAZU

Odfoťte z oboch strán malý technický preukaz automobilu.

8. KALENDÁR DOSTUPNOSTI

V kalendári označte dni, kedy vaše vozidlo nebude k dispozícii. Pracujte s ním pravidelne, aby ste nemuseli odmietať rezervácie a vo vyhľadávaní sa zobrazovali vyššie. Môžete v ňom tiež nastaviť minimálnu a maximálnu dĺžku prenájmu.

Jak na registraci na HoppyGo

9. VYFOTENIE AUTA

Fotografie predávajú. Snažte sa preto automobil zachytiť čo najatraktívnejšie, ale zároveň najpravdivejšie. Dbajte na čisté pozadie bez rušivých prvkov. Do profilu vášho automobilu môžete nahrať 8 fotiek. Čo by na fotkách malo byť vidieť:

Náš tip: Záležať si dajte predovšetkým na prvej fotografii, ktorá sa používateľovi zobrazuje vo výbere automobilov. Vozidlo zaparkujte mierne šikmo, pod uhlom cca 45°. Mrknite sem na náš článok, ako nafotiť auto.

10. VÝBAVA

Vyznačte, akou výbavou vaše auto disponuje. Má vaše auto strešný nosič? Alebo vyhrievané sedačky? Len sa o túto informáciu podeľte. Rodina, ktorá sa chystá na zimný výlet, určite zaškrtne presne tieto filtre.

11. OPIS AUTOMOBILU

Predstavte pútavo svoje auto pár vetami. Vyzdvihnite jeho najväčšie prednosti. Má nízku spotrebu, veľký kufor, exceluje v bezpečnosti, smie parkovať na rezidentných zónach? Uveďte špeciálnu výbavu alebo príležitosti, na aké je vaše vozidlo najvhodnejšie.

12. VYPLŇTE ČÍSLO VÁŠHO ÚČTU

A teraz niečo vyložene príjemné. V tejto fáze zadajte číslo svojho účtu, kam vám budeme posielať peniaze za prenájom automobilu na HoppyGo.

13. SCHVÁLENIE VOZIDLA

Potom ako zaregistrujete svoje vozidlo, budeme vás telefonicky kontaktovať. Pre urýchlenie odporúčame vaše vozidlo čo najlepšie nafotiť a pripraviť si malý technický preukaz. Akonáhle sa s vami spojíme, rýchlo spoločne prejdeme parametre vozidla, prípadne doplníme chýbajúce informácie (napr. veľkosť nádrže) a upravíme výšku poistenia vozidla. Tiež zodpovieme všetko, na čo sa ešte budete chcieť opýtať.

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY MAJITEĽOV

Sú výpožičky poistené?

Vami prihlásené vozidlo musí byť zo zákona poistené povinným zmluvným postením, havarijné poistenie nie je nutné. Poistenie, ktoré sa uzatvára na dobu výpožičky cez HoppyGo, plní funkciu havarijného poistenia. Vodič si volí medzi štandardným a prémiovým poistením, ktoré sa líšia iba spoluúčasťou a výškou vratnej zálohy. Pridať si môže tiež poistenie zodpovednosti.

Môžem zaregistrovať firemné auto?

Firemné vozidlo do ponuky pridať môžete. Ak je však financované cez lízingovú spoločnosť, je potrebné overiť, či lízingovej spoločnosti požičiavanie vozidla nevadí. A to z toho dôvodu, aby nedošlo k problémom napríklad pri riešení prípadnej poistnej udalosti. Pri registrácii tiež doplňte fakturačné údaje spoločnosti, na ktorú je vozidlo napísané.

Ako zvýšiť počet prenájmov?

Nechodí vám toľko rezervácií, koľko by ste si predstavoval/a? Zvýšiť počet výpožičiek môžete hneď niekoľkými spôsobmi. Preto sme tejto téme venovali samostatný článok.

Zdieľajte tento článok: